Festival Agenda

Javë emocionuese përpara! Të dashur, Ndajmë me ju axhendën e javës sonë! Qëndroni me ne për më shumë detaje dhe bashkohuni me ne për një

Lexo më shumë »

Falënderim sponzorëve

Shprehim mirënjohjen tonë të përzemërt për të gjithë sponsorët tanë bujarë, mbështetja e të cilëve ka bërë të mundur këtë festival. We extend our heartfelt

Lexo më shumë »

Njohim Artistët

Marcin Dylla: Virtuoz i kitarës klasike Marcin Dylla, një kitarist klasik polak, njihet si një nga kitaristët më të talentuar në botë, një titull i

Lexo më shumë »