Music is like the ocean, and the instruments are little or bigger islands, very beautiful for the flowers and trees.

Andrés Segovia

KosovaArs është një organizatë kulturore që përpiqet të përmirësojë jetën kulturore të qytetit tonë përmes festivaleve muzikore, akademive, takimeve dhe koncerteve humanitare.

0 +

Vite përvojë

Festivali i kitarës

Mitrovica Guitar Days

Shiko më shumë

Mitrovica Electric Guitar Academy

Shiko më shumë

Eventet Kulturore

Shiko më shumë
0 +

Artistë të ftuar

0 +

Pjesëmarrës aktiv

0 +

Audiencë

0 +

Vullnetarët

Rreth KosovaArs

Our mission is to raise, improve and develop the cultural life of our city.

By organizing music festivals to promote music with values, summer and winter academies to create opportunities for young students to achieve more success and have the opportunity to work with great musicians from abroad, meetings where new friendships are made long through discussions and debates, as well as humanitarian concerts for children with disabilities and those with Down syndrome in order to raise the awareness of citizens towards them.

KosovaArs shfrytëzon fuqinë e muzikës për të ngritur kulturën, për të promovuar vlerat, për të ushqyer talentet e rinj, për të rritur ndërgjegjësimin dhe për të ofruar programe cilësore të përshtatura për nevojat e klientëve. Bashkohuni me ne për të zbuluar fuqinë transformuese të muzikës sot!

Ekipi ynë

Më shumë rreth nesh

e1

Erhan Mujka

Drejtor Ekzekutiv

a1

Anisa Suhodolli Mujka

Program Manager

b1

Besnik Uka

Finance Manager

Sponzorët

Partnerët