Music is like the ocean, and the instruments are little or bigger islands, very beautiful for the flowers and trees.

Andrés Segovia

KosovaArs është një organizatë kulturore që përpiqet të përmirësojë jetën kulturore të qytetit tonë përmes festivaleve muzikore, akademive, takimeve dhe koncerteve humanitare.

0 +

Vite përvojë

Festivali i kitarës

Mitrovica Guitar Days

Shiko më shumë

Mitrovica Electric Guitar Academy

Shiko më shumë

Eventet Kulturore

Shiko më shumë
0 +

Artistë të ftuar

0 +

Pjesëmarrës aktiv

0 +

Audiencë

0 +

Vullnetarët

Rreth KosovaArs

Misioni ynë është ngritja, përmirësimi dhe zhvillimi i jetës kulturore.

Duke organizuar festivale muzikore për promovimin e muzikës me vlera, akademi verore dhe dimërore për të krijuar mundësi që studentët e rinj të arrijnë më shumë sukses dhe të kenë mundësinë të punojnë me muzikantë të mdhenjë nga jashtë vendit, takime në të cilat krijohen miqësi të reja të gjata përmes diskutimeve dhe debateve, poashtu koncerte humanitare për fëmijët me aftësi të kufizuara dhe ata me sindromën Down me qëllim të ngritjes së vetëdijes së qytetarëve ndaj tyre.

KosovaArs shfrytëzon fuqinë e muzikës për të ngritur kulturën, për të promovuar vlerat, për të ushqyer talentet e rinj, për të rritur ndërgjegjësimin dhe për të ofruar programe cilësore të përshtatura për nevojat e klientëve. Bashkohuni me ne për të zbuluar fuqinë transformuese të muzikës sot!

Ekipi ynë

Më shumë rreth nesh

e1

Erhan Mujka

Drejtor Ekzekutiv

a1

Anisa Suhodolli Mujka

Program Manager

b1

Besnik Uka

Finance Manager

Sponzorët

Partnerët