Contact

Na kontaktoni

Na dërgoni mesazhin tuaj

Na kontaktoni për çdo pyetje, mendim apo sugjerim që keni. Ekipi ynë është këtu për t'ju ndihmuar dhe ju përgjigjet me kënaqësi në të gjitha kërkesat tuaja.

Lokacioni

Sheshi "Mehë Uka" Kati 5, 40000 Mitrovicë, Kosovë

Tel

+383 (0) 49 436 855

E-Mail

info@kosovaars.com
kosovaars@hotmail.com

Rrjetet Sociale