Ajasi, Diari, Tomori e Lisi janë nxënës të dalluar që premtojnë një të ardhme artistike të shkëlqyer.

Mitrovica Guitar Days

Search

Ajasi, Diari, Tomori e Lisi janë nxënës të dalluar që premtojnë një të ardhme artistike të shkëlqyer.

Së bashku do të prezentohen në njërin prej koncerteve të Mitrovica Guitar Days.

Katër kitaristët e rinjë na dhuruan një natë të mbushur me tinguj të bukur muzikor.

Të shtunën mbrëma u mbajtë me sukses koncerti i talentëve të rinj të cilët po premtojnë një të ardhme të shkëlqyeshme artistike në skenen muzikës klasike, aktivitet i cili u mbajtë në hapësirat e 7 Arte në kuader të “Mitrovica Guitar Day” i cili organizohet nga OJQ “Kosovaars”.

Katër kitaristët e rinjë: Ajas Vitaku, Diar Aliu, Tomor Jahjaga, Lis Mustafa, na dhuruan një natë të mbushur me tinguj të bukur muzikor.

Mitrovica Guitar Day vazhdon sonte me kitaristin dhe profesorin e mirënjohur maqedonas Z. Darko Bageski, i cili do të performoj duke filluar nga ora 19:00 në hapësirat e Muzeut të Qytetit të Mitrovicës.

Tags :

Mitrovica Guitar Days

Share This :