Armend Xhaferi është xhaz muzikant, kompozitor dhe producent.

Mitrovica Electric Guitar Academy

Search

Armend Xhaferi është xhaz muzikant, kompozitor dhe producent.

Ka përfunduar studimet Master në vitin 2006 në Kunsuniversität Graz, Austri. Ai është gjithashtu kompozitor i pasionuar dhe punëtor, i aftë në kompozimin, orkestrimin dhe aranzhimin e muzikës për film dhe media të tjera vizuale, duke përdorur teknologjinë më të fundit.

Xhaferi është i specializuar në kitarë elektrike dhe akustike në zhanret e jazz, pop, world, blues, rock, reggae dhe muzikë ambienti. Ai shpenzon një pjesë të madhe të kohës së tij duke mësuar kitarë dhe teknika përmirësimi për muzikantë fillestarë/të mesëm. Në vitin 2009, ai bashkë-themeloi Studion Homebasesound, ku bashkëpunon me producentë, interpretues dhe artistë të tjerë, ku i mundësohet të kombinojë njohuritë e tij krijuese dhe teknike si në muzikë ashtu edhe në audio.

Ai ka punuar dhe luajtur me muzikantët më të njohur në mbarë botën.

Tags :

Mitrovica Electric Guitar Academy

Share This :