Përjetoni një potencial të jashtëzakonshëm

Zgjidhje inovative Mbështetje e pashoqe.

Ngritni përvojën tuaj dhe çlironi potencialin tuaj me të jashtëzakonshmen

Get In Touch

KosovaArs

Ngritni përvojën tuaj

2010

KosovaArs është një organizatë kulturore që përpiqet të përmirësojë jetën kulturore të qytetit tonë përmes festivaleve muzikore, akademive, takimeve dhe koncerteve humanitare.

0 +

Vite përvojë

Profesionistë

me eksperiencë

Zgjidhje

inovative

Programim

i larmishëm

Shërbime

me cilësi të lartë

Rreth KosovaArs

Misioni ynë është ngritja, përmirësimi dhe zhvillimi i jetës kulturore.

Duke organizuar festivale muzikore për promovimin e muzikës me vlera, akademi verore dhe dimërore për të krijuar mundësi që studentët e rinj të arrijnë më shumë sukses dhe të kenë mundësinë të punojnë me muzikantë të mdhenjë nga jashtë vendit, takime në të cilat krijohen miqësi të reja të gjata përmes diskutimeve dhe debateve, poashtu koncerte humanitare për fëmijët me aftësi të kufizuara dhe ata me sindromën Down me qëllim të ngritjes së vetëdijes së qytetarëve ndaj tyre.

KosovaArs shfrytëzon fuqinë e muzikës për të ngritur kulturën, për të promovuar vlerat, për të ushqyer talentet e rinj, për të rritur ndërgjegjësimin dhe për të ofruar programe cilësore të përshtatura për nevojat e klientëve. Bashkohuni me ne për të zbuluar fuqinë transformuese të muzikës sot!

Ekipi ynë

Më shumë rreth nesh

Erhan Mujka

Drejtor Ekzekutiv

Anisa Suhodolli Mujka

Program Manager

Besnik Uka

Finance Manager

Qendra e edukimit për kitarë

Mitrovica Electric Guitar Academy

Shiko me shume
Tubimet kulturore

Eventet Kulturore

Shiko me shume
Festivali i kitarës

Mitrovica Guitar Days

Shiko me shume