Bëjmë hapat e parë drejtë së ardhmes.

Mitrovica Guitar Days

Search

Bëjmë hapat e parë drejtë së ardhmes.

Në kaudër të bashkëpunimit në mes të  festivalit “Mitrovica Guitar Days” dhe “Bonevet”- Mitrovicë, kemi kënaqësinë që t’ju ofrojmë edhe një ore FALAS në ambientin e “Bonevet” ku pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të shohin dhe të punojnë në projekte që kanë për qëllim gërshetimin e muzikës me elektronikën.

Në kuadër të bashkëpunimit me festivalin “Mitrovica Guitar Days” nga Kosovaars, ne organizuam një punëtori për pjesëmarrësit e masterklasave 🎸

Ata patën mundësinë të njoftohen nga afër me hapësirën e BONEVET si dhe kitat LEGO BOOST, përmes të cilave patën mundësi të ndërtojnë instrumentin e tyre të preferuar, kitarën, e pastaj programuan për të luajtur nota të ndryshme 🎶

Tags :

Mitrovica Guitar Days

Share This :