Disa foto gjate pergaditjeve per koncertin e organizuar nga OJQ “KosovaARS”

Artikujt/ media

Search

Disa foto gjate pergaditjeve per koncertin e organizuar nga OJQ “KosovaARS”

Ku shihet nje pjese e vogel e argetimit te femijeve.

Falemnderojme edhe

Ambasaden Amerikane ne Prishtine, dhe Drejtorine per Kulture, Rini dhe Sport-Mitrovice, per mbeshtetjen e tyre, per ta bere kete dite edhe me te mrekullueshme.

Femije, Urime 1 QERSHORI…

Tags :

Artikujt/ media

Share This :