Dje ishte nje dite shume e veqante per “Grupin Gazmor”

Artikujt/ media

Search

Dje ishte nje dite shume e veqante per “Grupin Gazmor”

Na vizituan Marinsat Amerikan te cilet u informuan me punen tone dhe pane nje pjese te performances tone

Njekohesisht ata dhuruan dhurata per te gjithe pjestaret e grupit

Bashkepunimet do te vazhdojne…

Ishte minikoncerti me i bukur deri tani

Falemnderit shume per viziten dhe dhuratat

Tags :

Artikujt/ media

Share This :