Disa nga Fotot e mara nga Koncerti qe u mbajt me 26.12.2014, ne Qendren e Kultures “Rexhep Mitrovica”.

Artikujt/ media

Search

Disa nga Fotot e mara nga Koncerti qe u mbajt me 26.12.2014, ne Qendren e Kultures “Rexhep Mitrovica”.

Ishte ndere, kenaqesi dhe emocion i vecante te performoje me “Grupi Gazmor” , para nje audience qe numeronte  me shume se 500 vete.

Shfrytezojme rastin t’i falenderojme te gjithe te pranishmit per atmosferen e krijuar.

Donatori kryesor i mbramjes ishte Drejtoria per Kulture, Rini dhe Sport- Komuna e Mitrovices, si dhe ne partneritet me Procredit Bank.

Nuk do te ndalemi…

Tags :

Artikujt/ media

Share This :