MEGA – Mitrovica Electric Guitar Academy, është edicionini parë i festivalit të gitarës elektrike.

Mitrovica Electric Guitar Academy

Search

MEGA – Mitrovica Electric Guitar Academy, është edicionini parë i festivalit të gitarës elektrike.

MEGA – do të fillojë me 05 Dhjetor për t’u përmbyllur me 09 Dhjetor.

MEGA – do të jetë festivali i parë në rajon i cili si pjesë të saj ka edhe garat e para të gitarës elektrike.

MEGA – do ta nis rrugëtimin e tij me gitaristët më të mirë nga Kosova dhe Shqipëria si: Valon Gashi, Denis Hima dhe Armend Xhaferi.

MEGA – do të ofrojë masterklase me peofesorët e ftuar për të gjithë gitaristët e interesuar.

Do të jenë 3 masterklase, një me secilin profesor.

Ndërsa, për ata që jetojnë jashtë Mitrovicës, fjetja në bujtinë do të jetë falas.

Për aplikime, data e fundit ështe 01 Dhjetor.

Info dhe detaje:

kosovaars@hotmail.com

049436855

Tags :

Mitrovica Electric Guitar Academy

Share This :