Florin Fanaj, kitarist klasik, eksperimento-modern dhe midi-kitarist.

Mitrovica Guitar Days

Search

Florin Fanaj, kitarist klasik, eksperimento-modern dhe midi-kitarist.

Mësimdhënës dhe profesor i kitarës mbi 10 vite në shkolla të ndryshme të muzikës në vend. (Misbah & Friends, Shkolla e Muzikës Gjilan, Prenk Jakova Prishtinë). Performues në shumë festivale në vend, si me formacion kamertal dhe solo. Performues edhe i instrumenteve tjera me tela, kryesisht të orientit. Aktiv në shumë performanca të zhanreve tjera.

Tags :

Mitrovica Guitar Days

Share This :