Jemi kënaqësinë që edhe këtë vit, në bashkëpunim me Drejtorinë për Kulturë, Rini dhe Sport – Mitrovicë, ta organizojmë kremtimin e festës më të madhe të Shqipëtarëve, 28 Nëntorin.

Eventet Kulturore

Search

Jemi kënaqësinë që edhe këtë vit, në bashkëpunim me Drejtorinë për Kulturë, Rini dhe Sport – Mitrovicë, ta organizojmë kremtimin e festës më të madhe të Shqipëtarëve, 28 Nëntorin.

Manifestimin qendror të kësaj dite do ta festojmë me muzicientë nga të gjitha trojet shipëtare.

Jeni të mirëseardhur.

Tags :

Eventet Kulturore

Share This :