Kanë mbetë vetëm edhe 3 ditë për aplikim

Mitrovica Electric Guitar Academy

Search

Kanë mbetë vetëm edhe 3 ditë për aplikim

Në MEGA për masterklase me Valon Gashi, Denis Hima dhe Armend Xhaferi.

Njejtë, vetëm edhe 3 ditë kohë për të aplikuar për Garën e Kitarës Elektrike të MEGA.

Mos e le n’minut t’fundit.

APLIKO

Tags :

Mitrovica Electric Guitar Academy

Share This :