Koncert per 1Qershor, Dita nderkombetare e femijeve.

Artikujt/ media

Search

Koncert per 1Qershor, Dita nderkombetare e femijeve.

Marin pjese “Grupi Gazmor”, “Kori Gazmor” i Qendres Burimore “Nena Tereze”, “Kori Gazmor” i “Down Syndrome”, si dhe shume femije te tjere te qytetit.

Do te kete Muzike, Valle, Recitime, Piktura dhe shume surpriza.

Tags :

Artikujt/ media

Share This :