KosovaArs tash sa vite me rradhe

Artikujt/ media

Search

KosovaArs tash sa vite me rradhe

Permbylle vitin me nje koncert shume te bukur kushtuar Femijeve me Down Syndrome dhe atyre  me nevoja te vecanta…

Keto pamje jane nga nata e se Shtunes se 29 Dhjetorit te vitit qe po e leme pas.

Duke ju uruar nje vit te mbare, e me plot suksese e te mira, shikojini fotot e koncertit te 9-te te ketij lloji nga organizata jone…

Gezuar per shume mot!

Tags :

Artikujt/ media

Share This :