Mbrëmë, u mbajt manifestimi qendror për nderë të 28 Nëntorit.

Eventet Kulturore

Search

Mbrëmë, u mbajt manifestimi qendror për nderë të 28 Nëntorit.

Mbështetur nga Drejtoria për kulturë, rini dhe sport, realizuar nga KosovaArs.

Patëm nderin të kemi musafirë nga vende të ndryshme të trojeve shqipëtare.

Falënderim për artistët:

Adelina Thaçi, Gresa Mehmeti, Syhana Reçi, Vullnet Neziri, Arbër Tahiri, Jetmir Mehmedi, Anisa Suhodolli Mujka dhe Erhan Mujka.

Urime festa mbarë shqipëtare.

Tags :

Eventet Kulturore

Share This :