Me 27.12.2019, organizuam koncertin e dhjetë.

Artikujt/ media

Search

Me 27.12.2019, organizuam koncertin e dhjetë.

Ku Grupi Gazmor, së bashku me fëmijët me nevoja të veçanta si dhe me ata me Down Syndrome ishin prap pjesëmarrës, sikurse edhe në 5 vitet e kaluara!

Ishin këto 5 vite plot dashuri, mund, punë, sakrificë, pikëllim e dhimbje, kënaqësi e lumturi, emocion e sfida, që i kaluam së bashku, sepse kauza jonë ishte më e madhe se të gjitha këto.

Sot jemi më të fortë se kurrë, sepse jemi Të Gjithë së Bashku.

Në emër të OJQ “KosovaArs”, ju falënderoj për mbështetjen, si dhe shfrytëzoj rastin që në shoqërimin e fotografive nga koncerti i dhjete të ua uroj Vitin e Ri 2020.

Shihemi në projekte të tjer

Tags :

Artikujt/ media

Share This :