Me 3 & 4 Gusht 2018, Ojq “KosovaArs” organizoi Festivalin “Mitrovica Music Days 3”.

Mitrovica Electric Guitar Academy

Search

Me 3 & 4 Gusht 2018, Ojq “KosovaArs” organizoi Festivalin “Mitrovica Music Days 3”.

Ne keto data Mitrovica ishte e plote me muzike te perzgjedhur, dhe me atmosfere te bukur muzikore.
I falnderojme sponsored dhe miqte e festivalit: Ministria per Kulture, Rini dhe Sport, Drejtoria per Kulture, Rini dhe Sport – Komuna e Mitrovices, Birra Peja, Vh-Dent, Pepsi, Taxi Speed dhe Mitrovica Rock School.
Deri ne festivalin e radhes…

Tags :

Mitrovica Electric Guitar Academy

Share This :