Me ndere dhe krenari, e kemi pranuar Detyren e organizimit te Manifestimit Qendror, me rastin e 17 Shkurtit- Dites se Pavaresise.

Artikujt/ media

Search

Me ndere dhe krenari, e kemi pranuar Detyren e organizimit te Manifestimit Qendror, me rastin e 17 Shkurtit- Dites se Pavaresise.

Manifestimi do te mbahet me 16.02.2015, ne ora 19:00, ne Qendren e Kultures “Rexhep Mitrovica”, ne Mitrovice.

Jeni te Mireseardhur.

KosovaARS.

Tags :

Artikujt/ media

Share This :