MEGA Koncert

Mitrovica Electric Guitar Academy

Search

MEGA Koncert

Të premtën më 26 janar, në Hotel Palace në Mitrovicë u mbajt koncerti i shumëpritur i festivalit MEGA, “Linda Rukaj & Armend Xhaferi Quartet”.

Falënderojmë artistët Linda Rukaj, Armend Xhaferi, Enes Beu, Kiril Tufekcievski të cilët me dashuri dhuruan për publikun një koncert që do të mbahet në mend.

Përmes fotove dëshirojmë të ndajmë me ju pak nga momentet e bukura të koncertit.

Falënderim të veçantë për soponzorët tanë:

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

KEP Trust

Palace Hotel & SPA

Zahara Events

Shihemi në edicionin e radhës.

Tags :

Mitrovica Electric Guitar Academy

Share This :