Mitrovica Guitar Days 2023 Artists

Mitrovica Guitar Days

Search

Mitrovica Guitar Days 2023 Artists

Jemi të lumtur të ju prezantojmë artistët e klasit botëror që do të zbukurojnë skenën në edicionin e pestë të Mitrovica Guitar Days.

Bëhuni gati për t’u magjepsur nga performancat të mrekullueshme. 🌟

🎵 Artistët e ftuar:

Mr. Marcin Dylla

Mr. Aniello Desiderio

Mr. Efgan Rende

Mr. Ali Kazim Akdag

Mr. Agron Peni

Mr. Drilon Cocaj

Mr. Erhan Mujka

Mr. Kreshnik Berisha

🎸 Thirrje për Aplikantët për Masterclasses dhe Workshops 📚

A jeni një kitarist aspirues që kërkon të përmirësojë aftësitë tuaja, të mësojë nga më të mirët dhe të çoni artin tuaj në një nivel tjetër?

Këtu është shansi juaj!

Mitrovica Guitar Days ju fton të aplikoni për masterklasat dhe punëtoritë tona ekskluzive me artistët tanë të ftuar.

Çfarë mund të prisni:

– Instruksione të personalizuara nga kitaristë me famë botërore.

– Punëtori të thelluara që mbulojnë teknikën, interpretimin dhe performancën.

– Mundësi për rritje artistike dhe bashkëpunim.

– Një përvojë e paharrueshme në një atmosferë të gjallë, kulturore.

– Prezantim në koncertin përfundimtar të aplikantëve.

Si të aplikoni:

– Përcjellni hapat ne ketë link: https://kosovaars.com/aplikimet/

– Plotësoni formularin e aplikimit online.

– Paraqisni aplikacionin tuaj deri më 16.09.2023.

Bashkohuni me ne në festimin e artit të kitarës klasike, nxitjen e shkëmbimit kulturor dhe edukimin e talenteve të rinj. Mitrovica Guitar Days është porta juaj për në botën e frymëzimit muzikor!

Përhapni fjalën, tag shokët tuaj të apasionuar pas kitarës dhe le ta bëjmë festivalin e këtij viti një festival të paharrueshëm. 🎶✨

Tags :

Mitrovica Guitar Days

Share This :