Mitrovica Guitar Days 2023

Mitrovica Guitar Days

Search

Mitrovica Guitar Days 2023

Mitrovica Guitar Days është afër, dhe jemi më të lumtur se çdo herë të njoftojmë lansimin e edicionit tonë të pestë.

Këtë herë, po ju sjellim një pamje krejtësisht të re dhe një gamë të zgjeruar aktivitetesh. Përgatituni për koncerte të jashtëzakonshme me virtuozë të kitarës nga e gjithë bota, së bashku me një javë të mbushur me masterklase dhe punëtori tërheqëse që u shërbejnë entuziastëve të muzikës të të gjitha moshave.

Detaje të mëtejshme do të ju sjellim në në ditët në vijim.

Mitrovica Guitar Days is just around the corner, and we couldn’t be happier to announce the launch of our fifth edition.

This time, we’re bringing you an entirely refreshed look and an expanded range of activities.

Prepare for remarkable concerts featuring guitar virtuosos from around the world, alongside a week filled with engaging masterclasses and workshops that cater to music enthusiasts of all ages.

Stay tuned for further details in the days ahead

Tags :

Mitrovica Guitar Days

Share This :