Mitrovica Music Day,

Mitrovica Electric Guitar Academy

Search

Mitrovica Music Day,

Projekt i KosovaArs, ku donator kryesor eshte Ministria per Kulture Rini dhe Sport, mbeshtetur nga House Pub dhe Birra Korça.

Nje koncert shume i mire po na pret… 13 Nëntor…

Tags :

Mitrovica Electric Guitar Academy

Share This :