Nata e tretë: Koncert – Agron Peni Trio

Mitrovica Guitar Days

Search

Nata e tretë: Koncert – Agron Peni Trio

Mbrëmë festivali Mitrovica Guitar Days mori një ngjyrë tjetër me Agron Peni Trio.

Duke gërshetuar muzikën tonë tradicionale me mjeshtërinë e tij të një stili unik në kitarë, me vepra autoriale, ai mbushi sallën me një frymë të re muzikore.

Falënderojmë publikun besnik të #MGD që çdo natë është prezent dhe sjellë energji pozitive.

Tags :

Mitrovica Guitar Days

Share This :