Ne Koncertin e Vitit te Ri

Artikujt/ media

Search

Ne Koncertin e Vitit te Ri

Te mbajtur me 23.12.2016, te mbeshtetur nga Ambasada Amerikane dhe ajo e Luksemburgut, dhe te organizuar nga KosovaArs, ku morren pjese “Grupi Gazmor”, si dhe Kori i shkolles KLA, Kori i Down Syndrome dhe Kori i QB “Nena Tereze”, perjetuam momente te paharruara, me shume muzike, kenge, dhurata dhe shuuuume buzeqeshje.
shihemi heren tjeter.
KosovaArs.

Tags :

Artikujt/ media

Share This :