Nga MEGA garat e mbajtura dje në Mitrovicë.

Mitrovica Electric Guitar Academy

Search

Nga MEGA garat e mbajtura dje në Mitrovicë.

Sonte në koncertin e madh, do të zbulohen fituesit dhe do të bëhet ndarja e çmimeve.

Ju presim të gjithëve…

#MEGAfun

Tags :

Mitrovica Electric Guitar Academy

Share This :