Nje sekuence e vogel prej Koncertit per Vitin e Ri.

Artikujt/ media

Search

Nje sekuence e vogel prej Koncertit per Vitin e Ri.

te organizuar per dhe me Down Syndrome Mitrovice dhe qendrq burimore “Nena Tereze”, dhe realizuar nga KosovaArs ne mbeshtetje te U.S.Embassy-Prishtine dhe Drejtorise per Kulture, Rini dhe Sport- Komuna e Mitrovices.

Gjithashtu e falemnderojme reperin e mirenjohur McKresha per pjesemarrje dhe kontributin e dhene.

Pamjet flasin vet.

Shihemi ne koncertet e rradhes.

Tags :

Artikujt/ media

Share This :