Shkollën e ulët dhe të mesme e kreu në Prizren, kurse fakultetin dhe masterin në Prishtinë me profesorët Luan Sapunxhiu dhe Xhevdet Sahatçiu.

Mitrovica Guitar Days

Search

Shkollën e ulët dhe të mesme e kreu në Prizren, kurse fakultetin dhe masterin në Prishtinë me profesorët Luan Sapunxhiu dhe Xhevdet Sahatçiu.

Pjesëmarrës në festivale të ndryshme: Festivali i Verës në Ohër – Maqedoni e Veriut, Albania Guitar Sound – Shqipëri, Dam Festival – Kosovë, ReMusicaFestival – Kosovë, Peja Guitar Fest – Kosovë, PolyhyminaFest- Maqedoni e Veriut, Festivali i kitares në Tivat, ArsKosova – Kosovë, etj.

Koncerte solistike në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni e Veriut, Suedi, masterclase në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni e Veriut dhe Suedi.

Suksese pedagogjike në Austri, Gjermani, Kroaci, Slloveni, Greqi, Shqipëri, Mali i Zi, Maqedoni e Veriut, Bosnje, Kosovë, etj.

Aktualisht është profesor i kitarës në Fakultetin e Arteve në Prishtinë.

Tags :

Mitrovica Guitar Days

Share This :