Sot, une dhe Anisa patem nderin te pranojme mirenjohjen prej ambasadorit te Britanise se Madhe z. O’ Connell,

Artikujt/ media

Search

Sot, une dhe Anisa patem nderin te pranojme mirenjohjen prej ambasadorit te Britanise se Madhe z. O’ Connell,

per punen tone gati dy vjeqare me nxenesit e Qendres Burimore “Nena Tereze”, si dhe me femijet e Down Syndrome.
Jemi te nderuar me kete falenderim/ Mirenjohje.
Falemnderojme ambasadorin dhe Democracy for Development (D4D) per organizimin.
Falemnderojme znj. Arta Ibishi – Çitaku per nominim!
Vazhdojme…

Tags :

Artikujt/ media

Share This :