Te dashur miq dhe dashamire

Artikujt/ media

Search

Te dashur miq dhe dashamire

Kemi kenqesine t’ju lajmerojme, dhe njekohesisht t’ju ftojme ne kocertin e Vitit te Ri te Organizuar nga OJQ “KosovaArs”.

Ne kete koncert perveq “Grupi Gazmor”, jane te perfshire edhe Kori Gazmor i femijeve me Down Syndrome, si dhe Kori Gazmor i femijeve me nevoja te vecanta, nga Qendra Burimore “Nena Tereze”, me te cilet jemi duke punuar tash afer 2 vite.

Ky koncert eshte mbeshtetur nga Ambasada e Shteteve te Bashkuara te Amerikes, dhe Ambasada e Luksemburgut,  te cilet i falemnderojme shume.

Gjithashtu falemnderojme kompanine Trolli, per gadishmerine per pjesemarrje me dhurata per femije.

Shihemi te Premten me  23 Dhjetor, ora  19:00 ne Qendren e Kultures- Mitrovice.

Me respekt,

KosovaARS.

Tags :

Artikujt/ media

Share This :