Te dashur …

Artikujt/ media

Search

Te dashur …

Fundi i vitit po afrohet shume shume shpejte, e, ne si cdo vit po behemi gati per eventin tradicional kushtuar femijeve me Down Syndrome dhe atyre me nevoja te vecanta!

Koncerti i Vitit te Ri erdh!!!

Gjithmone me befasira, me kenge, me vallezim e me shume e shume argetim, ju mirepresim te shtunen me 29.12. ne Qendren e Kultures ne Mitrovice…

Sa qef sa qef

Tags :

Artikujt/ media

Share This :