Valon Gashi u lind në Prishtinë.

Mitrovica Electric Guitar Academy

Search

Valon Gashi u lind në Prishtinë.

Me insistimin e vëllaut të tij Burimit, ai nisi të mirrej seriozisht me gitaren prej moshës 15 vjeçare. Është gitarist autodidakt.

Valon Gashi ka të inçizuara mbi 2000 këngë, është autor i tre solo albumeve dhe si pikë kulminante të karrierës së tij konsideron të qenurit gitarist i rregullt i super bendit legjendar ELITA 5.

Tags :

Mitrovica Electric Guitar Academy

Share This :