Z. Arben Begaj ka lindur në Prizren – Kosovë por jeton dhe vepron në Zvicër.

Mitrovica Guitar Days

Search

Z. Arben Begaj ka lindur në Prizren – Kosovë por jeton dhe vepron në Zvicër.

Dashuria e tij për muzikën, e veçanërisht kitarën, mënyra se si ajo ndërtohet, se si mundet druri të tingëllojë aq bukur, bëri që në vitin 2007 ai ta sfidojë veten dhe kështu ndërtoi kitarën e tij të parë. Që nga ajo kohë ai nuk iu nda punës si lutier, kitarat e të cilit po marrin pëlqim nga kitaristët e kohës.

Tags :

Mitrovica Guitar Days

Share This :