Ne u nisem…

Artikujt/ media

Search

Ne u nisem…

Istanbull – Festivali nderkometare i Bukes dhe Paqes 2019

Këtë vit, “Grupi Gazmor” është ftuar nga TIKA KOSOVA ,që ta prezantojë shtetin tonë, R.e  Kosovës, nga data 18-24 Prill në “Festivali i 10 ndërkombëtar i Bukës dhe Paqes” në Istanbull të Turqisë!

Në këtë festival të madh të të rinjëve, do të marin pjesë përfaqsues të të gjitha shteteve të botës, ku do të prezantohen vlerat dhe kultura e secilit shtet!

Siç u cek edhe më lartë, “Grupi Gazmor” do ta ketë nderin që për këtë vit ta përfaqsojë Kosovën!

Ne kemi punuar shumë që të kemi paraqitje të denjë dhe me vlera!

I falenderojmë shumë të gjithë ata që ndër vite e kanë përkrahë dhe kanë kontribuar në cfarëdo mënyre për sukseset tona!

Jeta kulturore e Mitrovicës dhe e Kosovës dita ditës po zgjërohet dhe vlerat e saj po fillon ti shohë tërë bota!

——

This year, “Grupi Gazmor” was invited by TIKA KOSOVA to present our country, Republic of Kosovo, from 18-24 April to the “10th International Bread and Peace Festival” in Istanbul, Turkey!

 At this great festival for young people, there will be representatives of all the countries of the world, where the values ​​and culture of each country will be presented!

 As mentioned above, “Grupi Gazmor” will have the honor to represent Kosovo this year!

 We have worked hard to have worthy and valuable presentations!

 We thank all those who over the years have supported and contributed in any way to our successes!

 The cultural life of Mitrovica and Kosovo is expanding day by day and its values ​​are beginning to be seen by the whole world!

15 February 2019

Te nderuar qytetare te Mitrovices.

OJQ” KosovaArs” ne bashkepunim me Drejtorine per Kulture Rini dhe Sport – Komuna e Mitrovices organizon koncert festiv.

Kemi kenaqesine tju ftojme ne koncertin me pjesemarres :

Arta Jashari – Solokendim,

Anisa Suhodolli Mujka – Piano,

Okteti Plus – Ansambel Vokal,

Erhan Mujka -Kitare.

Sonte, me 15 Shkurt

Ora 19 ne Qendren e Kultures.

Jeni te mireseardhur.

Tags :

Artikujt/ media

Share This :